nedelja, 15. april 2018

Yarn bombing 1.2

Jedetana, že skoraj eno leto je, kar sem nazadnje karkoli tukaj objavila. Morebitnim bralcem se opravičujem, ne morem pa obljubiti, da se se bom poboljšala.

Torej, kako leto nazaj sem pisala o yarn-bombingu z enim udeležencem. Stvar je preživela zimo, vmes se je veja, na kateri je viselo, zlomila, spremenila je strukturo. Danes sem šla od doma z namenom, da zadevo popravim. Nameravala sem jo poravnat, tako da bi jo na eni strani fiksirala na deblo, in dodat še neko malenkost. Vse to se je spremenilo, ker kroga ni bilo več na drevesu, ampak je ležal na tleh. Recimo, se je vez razrahljala in ga je odpihnil veter. In en lep debel črv se je zaredil v njem.

Naredila sem tole:

Krog sem privezala na deblo z rdečebelo kvačkano vrvico (ki gre lepo k markacijam) in nitmi, ki sem jih v bližini pustila prejšnjo jesen (v dobri veri, da jih bojo vzeli ptiči). Zraven drevesa sem našla še vejo od bele omele in nanjo privezala tale draguljček (nekaj, kar mi je ostalo, ko sem eksperimentirala z novim načinom izdelave košaric iz starih hlač):Ni komentarjev:

Objavite komentar